Spring til indhold

Det er bare lidt sjovere at være Custom

CUSTOM

Vi er din broderi-specialist med alsidighed som vores varemærke

Hos os forener vi vores passion for broderi med en bred vifte af tjenester, hvilket gør det muligt at skabe unikke og personlige tekstiler, gaver og erindringsgenstande.

Uanset om det er store eller små projekter, er vores dedikation til kvalitet og kundetilfredshed altid i højsædet. 

Kontakt os i dag, og lad os omsætte din broderi-vision til virkelighed.

Brodering på vores eller dit eget tøj

Velkommen til CPH Embroidery, hvor personlig service møder kreativitet!  Vi specialiserer os i at levere skræddersyede broderi-løsninger til private, uden nogen minimums ordrestørrelse hvilket gør det muligt at skabe unikke og personlige tekstiler, gaver og erindringsgenstande.

Når du arbejder med os har du mange muligheder, og det er ofte kun fantasien der sætter grænser.

Vi har et tæt samarbejde med en dansk tøjproducent og det er deres t-shirt, hoodies og sweatshirt vi tilbyder. De egner sig super godt til broderi da de er tykkere i materialet og OEKO certificeret.

Hvis ikke du kan finde det produkt du leder efter,  kan du altid kontakte os for at finde ud af om det er produkt vi kan skaffe.

Hvis du gerne vil design dit eget tøj på indleveret tøj eller stof er dette også muligt. Det kan være en bestemt jakke, noget stof eller andet, som du ønsker brodering på. Skal du blot udfylde nedenstående formular, og så vil vi vende tilbage til dig med en estimeret pris og mulighederne for din brodering.

T-shirts: 190 g/m2

000102_White_01_front_0

Sweatshirt: 320 g/m2

000702_White_01_front

Hoodie: 350 g/m2

000718_White_01_front

Farver - T-shirt

T-shirt farver

Farver - Sweatshirt

Farver sweatshirt

Farver - Hoodie

Hoodie - farver

Af sikkerhedsmæssige årsager er det ikke muligt, at uploade SVG filer gennem kontakt formularen. Har du en SVG fil bedes den sendes til vores mail: cphembroidery@gmail.com

Vi glæder os til at arbejde med dit design, så tøv ikke med at skrive til os, hvis du ønsker mere information eller er klar til at sætte en produktion igang. Der er ingen minimums bestilling, så du kan sagtens prøve dit design af, på en enkelt trøje, hvis du ønsker det!

Brodering på eget tøj

Design dit eget tøj

Træk dine kreative tråde sammen og skab dit unikke broderidesign hos os. Vi bringer din vision til livs – privat såvel som virksomhed.

Se flere eksempler på, hvad andre har designet i vores galleri eller på vores sociale medier. 

Totebag logo - CPH Embroidery