Spring til indhold

Inspirations galleri

Her kan du se eksempler på broderinger. Vi har efterhånden lavet mange broderier, både til virksomhedsbrug såvel som privat.
Tag inspiration i nedenstående billeder. eller besøg vores Instagram, så kan du se, hvad vi har lavet, og hvis der er noget du ønsker, så skriv til os!

Du kan også besøge vores Trustpilot på følgende link: https://www.trustpilot.com/review/cphembroidery.dk og høre hvad andre siger om os.

Hvis ikke du kan finde nogle eksempler på broderinger, som minder om dit ønske, er vi kun endnu mere spændte på at høre om dit design eller ide! så brug nedenstående knap til at kontakte os om dine tanker!

Som sagt kan du se i overstående galleri nogle af de broderinger, vi i forvejen har lavet. Men for at gøre det kort, er det kun fantasien, som sætter grænser.

Vi har et stort udvalg af tekstil, det vil sige både t-shirts, trøjer, forklæder, håndklæder m.v. som vi kan brodere på alt efter dit ønske og behov. Eventuelt se under custom eller firmatøj, for flere informationer. Vi hjælper gerne med valg af tekstil, hvis ikke du ved eller ønsker at tage stilling til, hvilken model af trøje, sweatshirt eller lignende, som du skal bruge. 

Størrelsen på broderiet kan også variere alt efter hvilket udtryk, du gerne vil give dit logo, tekst eller billede. Vi laver små finde broderinger til fødselsdagsgaven, logo eller det stilrene look, hvis det skal være enkelt og elegant. Store broderinger kan vi også lave, og det giver et helt andet udtryk! Vi vil i samarbejde med dig, finde frem til den størrelse som bringer dit budskab bedst frem!

Og farven på broderingen? Ja, farven på broderingen kan du også selv bestemme, og der udbyder vi stort set lige, hvad du ønsker. Måske den sorte tråd bliver for kedelig og vi hellere skal bruge en pink i stedet? Så gør vi det! Vores sortiment af trådfarver er stort, og vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige, så det skaber den bedste kontrast i dit broderi.