Spring til indhold

Events & Arrangementer

Brodering til events

Personlig brodering til dit næste event

Ved vores seneste event havde vi fornøjelsen af at tage vores broderimaskiner på farten og bringe personlig brodering til gæsterne. Deres entusiasme, over at designe og se deres egne navne blive broderet på tøj, var overvældende.

Skab mindeværdige oplevelser

Vores mission er at gøre brodering tilgængelig og unik på en måde, der ikke er set før. Eventet var en manifestation af vores engagement i at tage brodering ud til folkene og skabe mindeværdige samt personlige oplevelser, som gæsterne kan tage med sig hjem!

Vi kommer til dig!

Vi er ikke bundet af et bestemt sted – vi er åbne for at være en del af dit næste event, uanset hvor i landet det måtte være. Giv os chancen for at skabe noget særligt sammen, og lad os bringe broderingens glæde direkte til dig.

Kontakt os i dag!

Brodering til events

Hvad kan du forvente? 

Vores broderingsevent er skræddersyet til at gøre dit arrangement unikt og mindeværdigt. Vi går hånd i hånd med dig for at tilpasse broderingen efter dine præferencer og dit events tema. Hvad enten det er valg af skrifttype, farver eller et særligt design.

En aften med os betyder ikke kun kreativitet i luften, men også øjeblikkelig tilfredsstillelse. Vi stræber efter at fuldføre alle broderinger under eventet, så gæsterne kan forlade arrangementet med deres skræddersyede stykke i hånden – et unikt minde skabt lige for deres øjne.

Og bekymre dig ikke om tøjet – vi bringer det gerne med. Vælg mellem en bred vifte af beklædningsgenstande som hoodies, sweatshirts og mere. Vi leverer ikke kun brodering, men også en komplet oplevelse fra design til færdigt produkt.

Lad os sammen gøre dit event uforglemmeligt med skræddersyet brodering, der fortæller din unikke historie. 
Kontakt os i dag for at høre mere!

Bliv inspireret på vores sociale medier, eller i vores galleri