Spring til indhold

OM OS

Unge mennesker med masser af energi

Vi er 3 unge mennesker, der gerne vil skabe lidt mere kreativitet og personlighed i hverdagen. Vi hedder Anton, Louise og Daniel og vores måde at skabe lidt mere kreativitet er igennem brodering. Vi har faciliteterne til at lave nogle fede broderier på noget fedt tøj eller tekstil, så du skal bare fortælle os hvad du ønsker. 

Meget forskellige baggrunde

Vi har alle 3 meget forskellige baggrunde uddannelsesmæssigt, og dette har kun gavnet vores samarbejde! Vi fokuserer på forskellige ting, og har hvert vores syn på tingene. Det skaber gode resultater og er med til at levere en fuldkommen oplevelse til dig!

Hvem er CPH Embroidery?

Virksomheden er startet i en lejlighed i Sydhavn, da vi havde et fælles ønske om at begynde en virksomhed, hvor vi selv og andre kunne få lov til at designe noget fedt! Det omhandler både designs og broderinger til personlige gaver, men også hvis der går nogle med et ønske om at designe deres eget tøj!

Vi har i lang tid brugt gamle skabe til at opbevare det nyindkøbte tøj, og et af værelserne er blevet inddraget for at vi kunne komme i gang. Følg med på vores Instagram, hvis du vil se hvordan det går med rejsen.

Start småt tænk stort

Alt starter småt og vi glæder os og jubler, hver gang vi kan hjælpe nogle nye med at designe deres produkt. Hvis man vil, så kan man! Den dag i dag har vi efterhånden lavet mange forskellige broderier til mange forskellige mennesker, og vi håber kun på at det fortsætter på den måde!

Vi håber du vil følge med i vores historie. Følg os endelig på Instagram eller Tiktok, så kan du holde dig opdateret med de produkter vi laver og få inspiration til dit eget produkt.

Så hvem er CPH Embroidery? Vi er hvad vores kunder designer, så vi glæder os til at modtage dine ideer!